Yritys

Maarakennus talvella, korkojen mittaus

Luotettavaa ja kustannustehokasta toimintaa ja vuodesta 1990

Tapani Saari Oy:llä vaalitaan pitkäaikaisia asiakassuhteita, joiden toimivuus perustuu luotettavuuteen ja kustannustehokkuuteen. Hintojen tulee olla kohdillaan ja töiden sujua sovitusti. Tämä edellyttää oikean asenteen lisäksi ajantasaista asiantuntemusta. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1990. Kumppaneitamme ovat pääasiassa keskisuuret ja suuret rakennusliikkeet, talo- ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä julkinen sektori, joille tarjoamme viimeiseen kauhan pyyhkäisyyn asti suunniteltuja ja toteutettuja purku- ja maarakennusurakoita.

Laatu on toimintamme nro 1

Laatu on meille työssämme tärkeintä. Tavoitteenamme on jokaisessa urakassa laadukas ja ekologinen toiminta. Olemme huomanneet, että tämä johtaa hyvään lopputulokseen. Uskomme, että laadukkaalla ja ympäristöystävällisellä toiminnallamme luomme tyytyväisyyttä ja hyvinvointia niin asiakkaillemme kuin työn toteuttajille yrityksen sisällä

Sitoutunut henkilökunta

Henkilökuntamme on yrityksen ylpeys ja vahvuus. Tämä pohjoisessa asenneilmastossa kasvanut väkemme huolehtii työnsä suurella ammattiylpeydellä. Työhön paneutuvasta henkilökunnastamme löytyy myös monenlaista erikoisosaamista. Pyrimme kouluttamaan ja kehittämään koko henkilökuntaamme jatkuvasti erilaisilla koulutuksilla ja kampanjoilla.
© Copyright 2022 - tapanisaari.fi